top of page

Coaching

Image by Greg Rakozy

Leren verteren van wat het leven je brengt is een kunst en kunde, niet enkel voor jezelf, ook voor de wereld een zegen.

Deze coaching kan 1 op 1 of in duo gesprekken. Door de interactie gaan we het innerlijke landschap verkennen, leren aanvaarden en bewonen. Vanuit nieuwsgierigheid en verwondering gaan we op ontdekking naar jouw diepste verlangen, de link naar jouw verhaal en potentieel.

De aanleiding kan een gevoel van vastzitten zijn in een innerlijke of relationele dynamiek. Een besluit dat je graag wel overwogen wil nemen of een conflict waar je graag het potentieel van wil ontdekken.

De begeleiding die kan starten na een intake is op maat en kan bestaan uit gesprek, ademwerk, psychodrama of meditatieve technieken.

 

Het is geen therapeutisch traject, wel to the point, met zorg en mogelijks confronterend. 

Intake gesprek

Tijdens dit gesprek verkennen we de aanleiding van je vraag en kan je kennis maken met de manier waarop ik werk. Je zal ook helderheid krijgen of ik de gewenste steun kan bieden. Dit gesprek staat op zichzelf maar kan ook een aanleiding zijn voor het volgen van een persoonlijk of duo traject

RECENSIE

Bomen Van Boven

Anoniem

 Ik heb de individuele coaching ervaren als iets heel krachtig ! Ik was op dat moment op zoek naar mijn roots en liep aan tegen de bijhorende loyaliteiten. Dankzij Bob zijn integere aanpak en aanwezigheid heb ik leren voelen wat het is om mijn plek in te nemen, te gaan staan voor wat voor mij belangrijk is en soms moeilijke en spannende gesprekken te voeren . Het is in begin geweest om verder mijn passies en waarden te onderzoeken, maar ook om te leren wat kwetsbaarheid inhoudt en daar de schoonheid van te omarmen . dankzij Bob heb ik leren voelen wat dankbaarheid is en wat dit alles omvat.

bottom of page