top of page

vr 01 nov

|

Brakel

Zweethut Ceremonie

De Zweethut ceremonie is een zuiveringsritueel dat werkt op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. We zitten op de aarde in een uit wilgentakken gemaakte hut. De verwarmde stenen die in het centrum van de hut worden gelegd ondersteunen ons in het zakken van het hoofd naar ons Hart.

Zweethut Ceremonie
Zweethut Ceremonie

Tijd en locatie

01 nov 2024 18:00 – 23:55

Brakel, Brakel, België

Over het evenement

Een Zweethut ceremonie is intense totaal ervaring.  De Zweethut ceremonie (Inipi) die ik begeleid is geïnspireerd op Noord-Amerikaanse tradities van Cleansing en Healing. Het is een ervaring, voor lichaam, hoofd, hart en ziel. Het is een moment van verstilling, verdieping en mild worden. Er wordt tijdens dit ritueel gezongen, gebeden en gedeeld. We ervaren onze relatie met aarde, water, vuur en lucht, onszelf en alles wat is. Deze ceremonie zuivert van binnenuit en opent je hart. De zweethut is krachtig in alle eenvoud en toegankelijk voor mensen met en zonder ervaring met sjamanisme.  

Wijziging vanaf 1/1/2024 !!!

De zweethut heeft sinds 25 jaar een heel bijzondere plek in mijn leven. Ik voel me dankbaar voor deze jaren en hoopvol om te zien dat mensen opnieuw actief relatie gaan maken met hun lichaam en de spirits van de aarde. Het is een manier van leven waar ik mijn Hart in kan vinden. Een nieuwe fase van overgave komt eraan en vandaar dit schrijven. Je zal zien dat er elke maand een zweethut ceremonie zal doorgaan, wat wil zeggen dat ik tijdens deze momenten de hut in zal gaan. Je kan op één of meerdere ceremonies aansluiten als je dat wenst, het enige dat je dient te doen is je deelname doorgeven via de link onderaan, mail of messenger (ten laatste 4 dagen op voorhand) en ik bezorg je de nodige praktische info.

Gezien we met deze Natuur en Levensondersteunende ceremonies niet opgegroeid zijn licht ik hier kort één en ander toe:

* Alcohol of drugs horen niet thuis in dergelijke ceremonies 

* Je hoeft niets te kennen of geloven om te kunnen/mogen deelnemen 

* Een ceremonie gaat over samenwerken, van opbouw tot opruim, dus kom vroeg en blijf tot alles rond is.

* Iedereen gaat gekleed de hut in, mannen dragen een short, vrouwen dragen een kleed/omslagdoek

* Kan je vroeger komen om alles mee klaar te maken dan wordt dat zeer gewaardeerd 

* Voor de veiligheid en ter ondersteuning buiten de zweethut is er een opgeleide firekeeper, gelieve een donatie te voorzien voor hem/haar. Zij geven een hele dag of avond in dienstbaarheid voor deze ceremonie.

* Gezien de blijvende kosten voor het hout, de stenen en onderhoud van de plek vraag ik een kostendekkende bijdrage van 35 euro, als u een donatie daarboven kan geven voor het werk van de watergieter dan wordt dat erg gewaardeerd, een richtbedrag daarbij kan 25 euro zijn.

* Het gaat over geven en dat geven maakt je klaar om te ontvangen

* Alternatieven vormen van uitwisseling zijn ook bespreekbaar

Heeft u vragen neem graag contact op: bobsommen@gmail.com

Hartelijke groeten

Bob Sommen

Tickets

  • Gemengde Zweethut

    Een Zweethut ceremonie is intense totaal ervaring. We zitten op de aarde in een uit wilgentakken gemaakte hut bedekt met dekens. De verwarmde stenen die in het centrum van de hut worden gelegd helpen ons om dieper contact te maken met onszelf.

    +Servicekosten

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page