top of page

vr 14 jul

|

Brakel

Welkom!

Ken je dat gevoel dat je na een zweethut ceremonie nog graag even zou blijven vertoeven in die energie, awel ik ook. De zomer komt eraan en leent zich er toe om te kamperen in de tuin, en te genieten van de natuur en gebed bij het vuur... dus voel je Welkom!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Welkom!
Welkom!

Tijd en locatie

14 jul 19:00 – 16 jul 16:00

Brakel, Brakel, België

Gasten

Over het evenement

Dit weekend is er voor jou

* Als je bij wijze van kennismaken een badje wil nemen in de Old age.

* Als je een diepere duik wil nemen in jezelf om ervaringen van afgelopen jaar te verteren

* Als je graag deel wil uitmaken van de cirkel, of er enige weerstand naartoe voelt

* Als je iets langer in die sfeer van ceremonie en gebed wil blijven

* Als je graag jouw perspectief verkent, verdiept en deelt

In deze dagen bewegen we in afstemmening met spirit doorheen alles wat er leeft en beweegt in de groep. Kamperen we in de tuin, voorzien we samen eten, een drumcirkel, mogelijks 2 zweethutten, de basics van het medicijnwiel,  talkingcircles met een vleugje Deep Democracy (DD) en boeiende gesprekken tussendoor; dit is waar je jezelf aan kan verwachten. Door jezelf die extra tijd te geven ga je verder en dieper kunnen recuperen en ontspannen. Een moment dus waar je dieper in de energie en verbinding met een groep kan zakken.  Door de begeleiding, ceremonies en cirkels zal dit weekend een reis en innerlijk avontuur voor je zijn. Een vast programma is er echter niet, maar heb je vragen of ben je nieuw in al dit en heb je graag een verkennend gesprek vooraf aarzel niet om contact op te nemen: bobsommen@gmail.com

De  bijdrage voor dit weekend van vrijdagavond tot zondag is 185 euro! Dit is excl het eten en drinken, dit zal doorheen het weekend potluckgewijs gebeuren. Na bevestiging van je inschrijving zal je een mail ontvangen met al de praktische informatie.

Ik kijk er alvast naaruit om samen met jullie bij en rond het vuur te zijn, Welkom!

Hartelijke Groeten

Bob 

Tickets

  • Vroegboekkorting

    € 185,00
    +€ 4,63 servicekosten

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page