top of page

vr 01 sep

|

Brakel

Mannenhut

Deze ceremonie is er voor en door mannen. Een tijd van verbinden, samenwerken, delen en gebed.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Mannenhut
Mannenhut

Tijd en locatie

01 sep 18:00 – 23:50

Brakel, Brakel, België

Over het evenement

Deze ceremonie is er voor en door mannen. Een tijd van verbinden, samenwerken, delen en gebed.  Deze Zweethut ceremonie (Inipi) is geïnspireerd op Noord-Amerikaanse tradities van Cleansing en Healing. Het is een ervaring, voor lichaam, hoofd, hart en ziel. Het is een moment van verstilling, verdieping en mild worden. Er wordt tijdens het ritueel gezongen en gedeeld. We ervaren onze relatie met aarde, water, vuur en lucht, onszelf en alles wat is. Deze ceremonie zuivert van binnenuit en opent je hart. Deze zweethut is enkel toegankelijk voor mannen. 

Bijdrage 60 euro/ persoon (Incl. thee, soep en brood) . Samen zorgen we voor het afdekken van de hut, het vuur en de nodige voorbereidingen kom gerust wat vroeger. 

Ter info en transparantie ivm de bijdrage.  Traditioneel zijn er andere manieren dan geld om de familie die de ceremonies dragen te ondersteunen. Wij kiezen ervoor om toch een geldelijke bijdrage te vragen. Allereerst omdat ik dit in alle openheid wens te doen en ik dus ook o.a. btw plichtig ben en een deel dien af te staan om de uitnodigingen zichtbaar te kunnen verspreiden. Een deel van de centen zal gebruikt worden voor hout, stenen, het onderhoud van de ceremonie plek, en om verder te verdiepen en bij te leren op dit pad van dienstbaarheid. De centen die resten gebruiken we om mee in ons levensonderhoud te voorzien. Jouw bijdrage maakt het dus mogelijk om alvast op dit vlak de ceremonies mee te dragen. Waarvoor Hartelijk dank! Als u hier nog vragen over hebt, of u bent niet in de mogelijkheid om momenteel een financiële bijdrage te geven kan u mij hierover contacteren, er zijn in dat geval andere manieren van uitwisseling mogelijk en bespreekbaar.

Tickets

  • Mannen Hut

    Deze ceremonie is er voor en door mannen. Een tijd van verbinden, samenwerken, delen en gebed.

    € 60,00

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page