top of page

za 03 jun

|

Beernem

Lezing: Wat wisten onze Voorouders

Deze Interactieve meeting is er voor jou als je interesse hebt om te ontdekken hoe Sjamanisme je ook vandaag nog kan inspireren.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Lezing: Wat wisten onze Voorouders
Lezing: Wat wisten onze Voorouders

Tijd en locatie

03 jun 14:00 – 16:30

Beernem, Schipperstraat 7, 8730 Beernem, België

Over het evenement

Deze Interactieve meeting is er voor jou als je interesse hebt om te ontdekken hoe Sjamanisme je ook vandaag nog kan inspireren. Het start allemaal met de manier waarop je naar jezelf en het leven kijkt. Deze kijk kan je 'Old Age' noemen. Een kijk die het rationele niet schuwt maar gebruikt als opstap naar iets wat het persoonlijke overstijgt. Deze ontmoeting vertelt een uniek verhaal. Een verhaal dat bestaat uit de ervaring: expressie en impressie van iedere deelnemer. Het is dus meer als een eenzijdig woordenbad, hoewel er vele woorden zullen vloeien ; ) het is een elkaar leren kennen in deze zoektocht. Net als onze voorouders die besefte dat alles in de natuur een plek had en respect verdiende, erkennen we dat we allen een stukje van de puzzel dragen om dit moment onvergetelijk te maken. Sowieso kan je ervan uit gaan dat de passie voor ceremonie en een liefde voor de mens in ont-wikkeling voelbaar en bespreekbaar zal worden.

Wie is Bob Sommen?  

Sinds 1998 heeft Bob Sommen zich verdiept in de Traditionele gebruiken en teachings van o.a. de Lakota en Chippewa Cree. Sinds 2012 is hij Integraal psychotherapeut en sinds 3 jaar ook erkent Deep Democracy facilitator. Hij kreeg de laatste 20 jaar teachings van verschillende elders en heeft nog steeds contact voor verdere verdieping over o.a. de Zweethut ceremonie en de Vision Quest. Hij begeleidt jongeren en volwassenen als vormingswerker rond groepsdynamiek, conflicthantering en heeft een basis in Herstelgericht werken. Vanuit het project 'The Beauty Of Belonging' Faciliteert hij ceremonies en coachings. Innerlijk werk en voornamelijk schaduwwerk zijn belangrijke aspecten in zijn pad van bewustwording.  

Tickets

  • Wat wisten onze voorouders

    Deze Interactieve meeting is er voor jou als je interesse hebt om te ontdekken hoe Sjamanisme je ook vandaag nog kan inspireren.

    € 25,00

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page