top of page

za 09 sep

|

Halle

Drumcirkel

Een Drumcirkel is een verdiepende en meditatieve ervaring. Het is een uniek moment om te vertragen en te verbinden.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Drumcirkel
Drumcirkel

Tijd en locatie

09 sep 20:00 – 22:00

Halle, Halle, België

Gasten

Over het evenement

Fijn dat mensen drums opnemen en cirkels vormen. Ik voel me uitgenodigd om bij deze even iets meer te vertellen over hoe de drumcirkels tot stand zijn gekomen in mijn leven en hoe ik deze cirkels vormgeef.  

De Drumcirkels zijn (voor mij) zo'n 8 jaar geleden ontstaan vanuit de cederceremonie die nog eens 5 jaar daarvoor gestart zijn. Beide cirkels bestaan nu naast elkaar. Maar, dus verder over de drumcirkel...  

Allereerst, een sjamaan gebruikt vaak een drum maar niet iedereen die de drum bespeelt is een sjamaan, ook ik niet. In de drumcirkel van de 'Beauty of Belonging' ontlenen we gebruiken vanuit het sjamanisme om ons te helpen om toegang te verkrijgen tot een ruimere beleving van mens-zijn en oefenen we erin om als groep tot graantjes van wijsheid te komen.  

De drum kan ons helpen als leraar en gids om van onze alledaagse geconditioneerde staat van (over)leven te brengen naar een meer fluïde droomachtige staat. Vanuit deze plek die meer ontspannen is, en dus ook dichter bij onszelf is, tunen we in op een bepaald thema dat we tijdens het drummen door ons laten reizen.  

Tijdens het drummen komen er vanuit fysieke gewaarwordingen, gevoelens, gedachten of inspiratie altijd wel elementen oppoppen. We delen hierover, we laten ons raken en keren geïnspireerd terug.

Tickets

  • Drumcirkel

    Een Drumcirkel is een verdiepende en meditatieve ervaring. Het is een uniek moment om te vertragen en te verbinden. "Heb ik nog contact met mijn ritme en hoe lukt het om af te stemmen op de vele andere ritmes rondom mij ?" Dit zijn vragen die aanbod kunnen komen. Tijdens een drumcirkel neem je tijd voor jezelf en door middel van de helende drums ontmoet je de anderen. De veilige ruimte die ontstaat door de verhalen, de cirkel, ceremoniële liederen en het delen nodigt uit en laat vrij tegelijk.

    € 18,00
    +€ 0,45 servicekosten

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page